Ratkaisut ja palvelut

Avoimex on yritysten johtamiseen ja johtamista tukevien tietojärjestelmäratkaisujen kehitykseen ja toimittamiseen erikoistuneista huippuosaajista koostuva verkosto, josta löydämme parhaat työkaluratkaisut ja asiantuntijat kehittämishankkeisiisi.

Johtaminen ja johdon konsultointi

Vaikka nyt olemmekin yrittäjiä, osa meistä on toiminut aiemmissa työsuhteissa ja nykyisissä toimeksiannoissa menestyksekkäästi johtajina ja johdon konsultteina suurissa ja keskisuurissa yrityksissä.

Tuotteen elinkaaren hallinta (PLM)

Konsulttimme ovat työskennelleet vaativissa rooleissa kansainvälisissä PDM/PLM-hankkeissa. Konsulteillamme on paljon kokemusta useimmista käytetyimmistä alueen sovelluksista. Kauttamme saatavat omat ratkaisut perustuvat avoimeen ARAS PDM/PLM-järjestelmään.

Viestintä ja markkinointi

Viestintä auttaa liiketoimintasi kehittämisessä ja tukee muutoksissa. Tuemme esimerkiksi mediasuhteissa, markkinointiviestinnässä, kriisiviestinnässä, vastuullisuusviestinnässä sekä sidosryhmäsuhteissa, strategiaviestinnässä ja viestinnän suunnittelussa.

Järjestelmien integrointi

Yrityksissä tehdään usein paljon manuaalista työtä siirtämällä tietoja käsin järjestelmästä toiseen. Integraatioratkaisujemme avulla voimme nopeuttaa liiketoimintaprosessien läpimenoaikaa sekä vähentää turhaa työtä ja virheiden määrää. 

Hankkeiden ja projektien johtaminen

Asiantuntijoillamme on pitkä ja monipuolinen kokemus erityyppisten ja -kokoisten IT-projektien ja -palveluiden johtamisesta. Olemme tunnettuja kyvystämme toimittaa nopeasti ja joustavasti sen mitä olemme luvanneet.

Toiminnanohjaus (ERP)

Verkostossamme on paljon kokemusta eri kokoisista, eri järjestelmillä toteutetuista ERP-hankkeista. Omat ratkaisumme perustuvat joustavasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti käyttöönotettavaan avoimen lähdekoodin Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään.

Liiketoiminta-analytiikka

Kulutetaanko yrityksessänne kuukausittain paljon aikaa Excel-raporttien tuottamiseen? Mittaa oikeita asioita ja anna asiantuntijoidemme auttaa johtamista tukevien näkymien luonnissa ja liiketoiminta-analytiikan automatisoinnissa.

Palvelinten, verkkojen ja työasemien hallinta

Yritysten tarpeet ovat yksilöllisiä. Teknologinen kehitys on nopeaa ja tietoturvan merkitys on korostunut. ICT-infran ja -palveluiden ulkoistusmahdollisuuksien määrä on lisääntynyt. Mitä kannattaa hallita itse ja mikä on turvallista ja kustannustehokasta ulkoistaa?